Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer

De goedkoopste Playstation 4 reparatie (ook wel Ps4 genoemd) vindt u bij Reparatiepunt.com

De Playstation 4 is al een tijdje uit en het komt steeds vaker voor dat deze kwalitatief goede console mankementen begint te krijgen. U heeft dan de keuze om deze via Sony te laten maken, maar dan bent u de console vaak voor een aantal weken kwijt. Dit is iets waar de meeste gamers niet aan moeten denken. Daarnaast rekent Sony gigantische hoge prijzen op het moment dat de klacht niet onder de garantie valt of deze is verlopen. De meeste klachten zijn voor een redelijke prijs ook door ons te verhelpen en u bent de console niet lang kwijt. Wij zitten in Helmond / Regio Eindhoven. U kunt langskomen op ons adres (alleen op afspraak) of gebruik maken onze gratis haal en breng service. Woont u in de regio Helmond, Eindhoven of ergens daar tussenin, dan kunt u gratis gebruik maken van de gratis "haal en breng service". Verder kunt u de Playstation ook opsturen naar ons opsturen.
 

Meest voorkomende klachten

Ps4 defecte lens / drive | Ps4 lens / drive reparatie

Een defecte lens komt helaas nogal vaak voor. Dit kan komen doordat de Playstation is gevallen, of simpelweg gewoon door slijtage. De lens is samen met de harde schijf het meest kwetsbare stuk van uw PS4. Bij een defecte lens leest de Playstation geen spellen meer. Hij kan de melding "Unrecognized disc", of "An error has occurred" als foutmelding geven. Het kan ook zo zijn dat hij een update die op een spel staat niet wil laden, de drive een vreemd geluid maakt of de Playstation het schijfje niet helemaal “inslikt”.

Is de lens daadwerkelijk defect, dan moet hij worden vervangen. Schoonmaken helpt in tegenstelling tot wat je vaak op internet leest vrijwel nooit. Het probleem zit hem namelijk niet in het niet schoon zijn van de lens, maar vaker in een werkelijk defect in de lens unit zelf. 

De kosten voor het uitvoeren van deze reparatie zijn: €70,-. U krijgt een jaar garantie op de reparatie en omdat de Playstation dan toch al open is, maken we hem ook meteen gratis stofvrij. Stof is de hoofdoorzaak van de BLOD (oververhitting van uw PS4). Deze reparatie wordt niet door ons uitgevoerd. 

Playstation lens

Playstation 4 geeft geen beeld en start niet door

Als de Playstion geen beeld geeft dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Check eerst alle kabels om uit te sluiten dat de kabels het probleem zijn. Zijn de kabels in orde dan komt is er of een fysiek probleem aan de HDMI poort, of een softwareprobleem. Op dit moment voeren wij de HDMI poort reparatie niet uit. Het herstellen van de software kost €30,-.

Oververhitting / veel lawaai door fan / rode knipperende LED

De Ps4 is net zoals veel andere consoles een stofmagneet. Dit gebeurt in elk huis, vaak in combinatie met gladde vloeren zoals laminaat hoe schoon ze ook zijn. Stof is echter funest voor de luchtstroom en koeling van uw apparaat.Slechte koeling veroorzaakt overvehitting en dit leidt uiteindelijk tot de BLOD. Heeft u last van deze symptomen, laat dan uw PS4 van binnen reinigen om onherstelbare schade te voorkomen. Een schoonmaakbeurt kost vanaf nu €30,-. Natuurlijk ook hier weer de garantie dat het probleem is opgelost.
 

Defecte harddisk

Alle draaiende onderdelen slijten helaas. Zo ook de harde schijf van de PS4. U moet de harde schijf zien als een soort van ouderwetse platenspeler met een arm eraan die de data van de schijven leest. Bij een defect slaat de arm vast in de schijf en is hij verloren. Dit kan door slijtage komen of door een harde klap van bijvoorbeeld een val. De Playstation kan gerepareerd worden door er een nieuwe in te plaatsen. De kosten hiervoor zijn €30,- plus de kosten van de harde schijf. U mag ook zelf een schijf meenemen natuurlijk. 

De meldingen kunnen varieren. Zie hieronder 1 van de mogelijke meldingen
PS4 Harde schijf probleem

BLOD reparatie

Sinds de tijd van de Playstation 3 is men gaan werken met een nieuwe manier van solderen. Beter voor het milieu,  maar slechter bestand tegen oververhitting. De BLOD komt puur en alleen door oververhittingvan uw console. 

Reparatiepunt.com biedt geen BLOD reparaties aan.


Waarom Reparatiepunt.com

  • Reparatiepunt.com repareert al jaren Playstation 4 consoles.
  • U kunt wachten en meekijken tijdens de reparatie, zodat u kunt zien wat er met uw apparaat gebeurt. Dit graag aangeven bij het maken van de afspraak. 
  • Gegarandeerd de laagste prijs in de regio Helmond. Elders goedkoper laat het ons weten en wij passen de prijzen aan. 
  • Wij gebruiken alleen reparatieonderdelen van originele- of hoge kwaliteit en tevens krijgt u meestal 12 maanden garantie op de reparatie en onderdelen.
 
Reparatie Klacht Prijs
PS4 Blu-ray lens vervangen Leest geen spellen, vreemd geluid uit drive, "zoekende" lens €70
PS4 Systeem software reparatie Start niet meer op, blijft hangen bij update,  €30
PS4 Harddrive vervangen Start niet meer op en geeft een foutmelding m.b.t. opslag of storage €35 + kosten harde schijf
PS4 Interne schoonmaakbeurt Fan maakt overuren, Playstation wordt erg warm €30


PS4-reparatie
PS4 reparatie
Ps4-Slim-CUH-21xx
Ps4 Slim CUH-21xx
Weergave: